Persoonlijk Contact

Contact met DTR Car Detailing is altijd persoonlijk. De reden hierachter is dat elke auto maatwerk is. Ook leer ik graag de persoon achter de auto kennen om zo op de beste manier te kunnen helpen.

Alle opties en mogelijkheden kunnen vrijblijvend worden besproken. Het beste is dan ook om een afspraak te maken via de telefoon, zodat u bij mij op de zaak langs kan komen.

Bel direct: 0640714014

Daniël te Riet namens DTR Car Detailing

Trots op de reviews van mijn klanten

Passie en vakmanschap daar kom je voor bij Daniël. Inmiddels al meerdere auto door hem laten detailen, tekens met een super resultaat. Komt zijn afspraken na en werkt altijd in het voordeel van de klant. Echt een aanrader!

Ros ⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn Eigenbouw motor laten coaten door Daniel, resultaat was werkelijk als nieuw en ik kan het iedereen aanbevelen. nu na een jaar is alles nog steeds als nieuw! dikke aanrader dus!

Haico ⭐⭐⭐⭐⭐

Voorruit gepolijst bij dtr car detailing. Met laag hangende zon werd het zicht gevaarlijk slecht, na het polijsten een stuk beter geworden en dus ook veiliger!

Thimon ⭐⭐⭐⭐⭐

Adres en openingstijden

Als u van plan bent om langs te komen, bel a.u.b. even van te voren. Dan weet u zeker dat ik aanwezig ben om u direct te helpen.

Adres:

Buys Ballotstraat 3, 7131 PN, Lichtenvoorde

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

 

Blij met de reacties van mijn klanten

Mijn auto is door Daniel flink onder handen genomen, na een mindere ervaring bij een ander bedrijf. Vanaf nu weet ik waar ik naar toe ga als ik mijn auto in nieuwstaat wil krijgen en behouden: wat een topresultaat. De auto ziet er werkelijk weer als nieuw uit. De communicatie over het uit te voeren behandeltraject was vanuit Daniel top: helder beeld vooraf, regelmatige communicatie tijdens het proces (met foto's!) en een prima aflevering inclusief onderhoudsadviezen. Vakwerk

Martijn ⭐⭐⭐⭐⭐

Vorige maand mijn C300 Coupe bij Daniel laten behandelen met STC + HPC Coating en wow wat een oog verblindend resultaat. De kleur is dieper en het metallic schittert je tegemoet. De auto ziet er lak technisch mooier uit als toen ik de auto nieuw afgeleverd kreeg. Daniel doet zijn vak met passie en ambachtelijke precisie. Elk Detail wordt met de grootste zorg door hem behandeld. Heb de auto nu 6 weken met de Coating en het is elke dag een genot. Vuil hecht veel minder aan, een keer met de hoge druk spuit erover en de auto is weer schoon. De velgen en ramen zijn eveneens behandeld. Het rem vuil van de velgen afwassen is nu een fluitje van een cent en de regen waait praktisch van het raam af voordat de ruitenwissers eraan te pas komen. Voor de autoliefhebber is het Coaten van je auto meer dan aan te raden. Wil je dit Top en met de juiste aandacht gedaan hebben, ga dan naar DTR Detail Cleaning in Lichtenvoorde.

Eric ⭐⭐⭐⭐⭐

Eind vorig jaar bij DTR een afspraak gemaakt voor een exterieur behandeling waarbij de lak tot wel 90% is gecorrigeerd, er een 4-jarige Labocosmetica base en top coating aangebracht is en de velgen gereinigd en gecoat zijn. Ontzettend tevreden over het eindresultaat en de enthousiaste manier waarop er gewerkt wordt. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen om van de auto weer een mooie verschijning te maken.

D.W. ⭐⭐⭐⭐⭐

Zakelijke gegevens en contact met DTR Car Detailing

Contact met DTR Car Detailing. Heeft u een e-mailadres, telefoonnummer of een postadres nodig? Lees dan hieronder verder. Ook kan u ons auto portfolio bekijken, om alvast een indruk op te doen.

DTR Car Detailing

Bezoekadres:
Buys Ballotstraat 3
7131 PN Lichtenvoorde

Telefoon:
0640714014

E-mail:
info@dtrcardetailing.nl

Scroll naar boven